Langewijk 9, 9619 PK Froombosch    +31613757630

puppy's

Voorlopig verwachten wij geen pups.

onze pupsOnze pups groeien op in huiselijke kring, waar ze worden omringd met veel liefde en zorg. Er wordt veel aandacht besteed aan de socialisatie, zij raken dus al jong gewend aan allerlei geluiden, mensen, en andere honden. Als het weer het toelaat kunnen ze lekker naar buiten, en er worden wat ritjes gemaakt in de auto. Als het mogelijk is zullen de pups een bezoekje brengen aan een lagere school of zorgboerderij.

Als de pups ongeveer 7 weken oud zijn laten wij een karaktertest doen door een (uiteraard) bevoegde hondenschool.

Met de uitslag van deze test, en het kijken naar de interaktie tussen mens en pup maken wij een keuze welke pup het beste bij wie past.


Voordat de pups naar hun nieuwe mensen gaan zijn zij volledig ontwormd, hebben zij een titerbepaling gehad met het oog op het juiste moment van enten, hebben zij allemaal een gezondheidscheck gehad, in het bezit van een EU dierenpaspoort, zijn zij gechipt door de Raad van Beheer, beschikken zij over een officiele stamboom en zijn geregistreerd bij een Databank.


Wat verwachten wij van u?

Dat u zich goed verdiept heeft in het ras, en weloverwogen begint aan een Golden Retriever pup.

Dat u zich beseft dat een Golden heel graag in uw gezeldschap verkeert, dus geen ras is voor een kennel of veel alleen gelaten word.

Dat u echt voldoende ruimte heeft en vooral tijd/aandacht kunt besteden aan uw opgroeiende pup.

Dat u zich beseft dat ook een Golden opgevoed moet worden, helaas worden zij niet gehoorzaam geboren.

Dat u onvoorwaarlijk van hem/haar houd, ook al zijn ze nat, vies, modderig, en verharen.

Dat u, als uw Golden ziek word, in de herfst van zijn/haar leven komt, en ouderdomsverschijnselen gaat vertonen, u hem/haar naar eer en geweten kunt verzorgen.


Wij blijven graag betrokken bij het wel en wee van de door ons gefokte pups, voor raad en advies, voor een gezellig praatje, u kunt altijd bij ons aankloppen!